(bardzo)Dobry Grześ Wa-wa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • navigator
    Rider
    • 2009
    • 583
    • Volkswagen

Zamieszczone przez hotrain
    Mihau, dzięki za informację, czyli całkiem nieźle, mam nadzieję, że u mnie też szybko pójdzie jutro.
    ...info z wczoraj.....więc całkiem świeże :szeroki_usmiech ....genralnie beznyny się robią łatwiej od dyszli, lżejsze mordy to i przód mniej rozklepany, takąż prawidłowość zauważył miszczunio, a osobista srebrna jak najbardziej jest reprezentantem tej statystyki...
    >>E<< by Ali, defibrylator by DGW

Komentarz

• mandaryna5505
      Classic
      • 2009
      • 13

paranoja ta wypowiedz dgw mija się z prawda nie było żadnych pół środków dostał wolna rękę co do roboty do naprawy było gniazdo a ja mu powiedziałem ze jak będzie zrzucał głowice to niech robi wszystko to gdzie te pół środki hahaah mam na to świadków przy okazji pytałem o wtryski i też powiedziałem jak masz zdemontowane to daj do sprawdzenia nie było żadnych oszczędności a teraz wypisuje bzdury żeby się wybielić.Jeśli chodzi o turbo też nie było oszczędności o czym świadczy fakt że nie chciałem regenerować turbiny tylko pojechałem kupiłem nówkę na Głębockiej auto jest z 2003 a Grzesiek lubi chyba tylko nówki robić żeby mieć mniej roboty i kaskę nabijać a wypowiedzi niektórych to żenada nie na temat wiec bez komentarza . Nadal podtrzymuje swoja opinie o DGW nie polecam każdy zrobi jak uważa ja tylko opisałem mój przypadek bo nie spotkałem się jeszcze z takim podejściem do klienta ale tak to jest jak ktoś obrośnie w piórka .
      jasiek5505

Komentarz

• dato
        L&K
        • 2012
        • 1431

Mandaryna, nie znam Ciebie, ani DGW osobiście i oceniam wyłącznie na podstawie tego, co tu piszecie. Ty chaotycznie rzucasz jadem bez uzasadnienia, DGW rzeczowo i na chłodno wypisał "bolączki" Twojego jeździdła i brzmi to zdecydowanie bardziej wiarygodnie. Kluczowe dla mojej oceny są 2 sprawy: 7 miesięcy odstępu, czego nie zanegowałeś + kolejność roboty. A moja ocena jest taka, że dałbyś już spokój. Jest Twoje słowo przeciw Jego i On brzmi rozsądnie, a Ty wyglądasz na pieniacza i - no przykro mi, ale tak to odbieram - naciągacza.

Komentarz

• Ayu
          RS
          • 2009
          • 4154

Hamulce tył wymienione, geometria zrobiona idealnie. Podziękowania jeszcze raz Grzesiek i do następnego

Komentarz

• Przemo_O
            Classic
            • 2012
            • 10
            • Octavia II (1Z3)
            • BGU 1.6 MPI 102 KM

Jestem po pierwszej wizycie u DGW i póki co jestem zadowolony z obsługi klienta, czasu wykonania usługi (ogólny przegląd, wymiana kompletnego rozrządu, paska wielorowkowego, filtry, olej oraz świece, a przy okazji wyszła jeszcze potrzeba wymiany uszczelniacza wałka rozrządu), lokalizacji warsztatu (bliskość z A2) oraz ceny. Jeśli chodzi o ocenę usługi to mogę narazie powiedzieć, że bezproblemowo przejechałem ~400km

Komentarz

• pic2ek
              Rider
              • 2007
              • 624

A ja przyłączam się do apelu Mandaryny i też nie polecam tego warsztatu!! byłem i opisze swoje spostrzeżenia:
              1. sala dla oczekujących gdzie jest telewizor :shock: ekspres do kawy :shock: i jeszcze podobno komputer z internetem ma być:lol: :shock:
              2. łazienka czysta, znalazłem nawet papier toaletowy i mydło :shock: baaaaa odkręcam kran a tam ciepła woda leci!!! :shock: :shock: no to już w ogóle doznałem szoku.
              3. w biurze siadasz, pełno miejsca, żadne graty się nie walają.
              4. w ogóle to normalnie jakiś porządek w warsztacie panował :?

i ja się pytam - czy taki warsztat można komuś polecić??
              w starym jak się weszło do łazienki to ledwo miejsca było żeby się odlać, wszędzie jakieś części się walały, opony itd. O ciepłej wodzie i ręczniku można było pomarzyć :szeroki_usmiech na warsztacie karton pełen opakowań i tych siuwaksów w szpreju, jakieś bloki, sprzęgła i turba walające się na stołach :szeroki_usmiech ledwo można było gdziekolwiek przejść.
              to se ne wróci lacze
              aha i jeszcze jedno - wjechałem na nowy warsztat na alusiach a wyjechałęm na stalówkach i to jeszcze z połamanymi kołpakami!! musiał mi skubaniec podmienić ale nie wiem kiedy :twisted:
              No więc ja się pytam - jak można polecić taki warsztat :?: :diabelski_usmiech

Komentarz

• dato
                L&K
                • 2012
                • 1431

No... W dupach im się poprzewracało, qlfa zaraz marmury będą Waszym kosztem

Komentarz

• Wally
                  RS
                  • 2012
                  • 3796
                  • Volkswagen

Zamieszczone przez pic2ek
                  Mi nawet bezczelni kawę zaproponowali :shock:
                  Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally

=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
                  => Volkswagen Passat City 1.6 TDI
                  => Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
                  "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."

Komentarz

• WIELKIBONGO
                    RS
                    S_OCP Member
                    • 2006
                    • 1594
                    • Superb II (3T4)

Zamieszczone przez Wally
                    Mi nawet bezczelni kawę zaproponowali :shock:
                    no to już jest szczyt bezczelności :evil:
                    NajtFukinPatrol North-West

UNIDEN 510 XL + ML145

BYŁ ASZ
                    PÓŹNIEJ BYŁ BKD
                    BYŁA TEŻ CEGA
                    A TERAZ JEST SUPERB CBBB
                    MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!

Komentarz

• kabanos
                      RS
                      • 2011
                      • 4544
                      • Octavia I combi (1U5)
                      • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

A ja przyłączam się do apelu Mandaryny i też nie polecam tego warsztatu!! byłem i opisze swoje spostrzeżenia:
                      1. sala dla oczekujących gdzie jest telewizor :shock: ekspres do kawy :shock: i jeszcze podobno komputer z internetem ma być:lol: :shock:
                      2. łazienka czysta, znalazłem nawet papier toaletowy i mydło :shock: baaaaa odkręcam kran a tam ciepła woda leci!!! :shock: :shock: no to już w ogóle doznałem szoku.

w starym jak się weszło do łazienki to ledwo miejsca było żeby się odlać, wszędzie jakieś części się walały, opony itd. O ciepłej wodzie i ręczniku można było pomarzyć :szeroki_usmiech na warsztacie karton pełen opakowań i tych siuwaksów w szpreju, jakieś bloki, sprzęgła i turba walające się na stołach :szeroki_usmiech ledwo można było gdziekolwiek przejść.
                      to se ne wróci lacze
                      aha i jeszcze jedno - wjechałem na nowy warsztat na alusiach a wyjechałęm na stalówkach i to jeszcze z połamanymi kołpakami!! musiał mi skubaniec podmienić ale nie wiem kiedy :twisted:
                      To wszystko "dla zmyłki" :diabelski_usmiech

>>>moja srebrna kombi strzała<<<

Komentarz

• WIELKIBONGO
                        RS
                        S_OCP Member
                        • 2006
                        • 1594
                        • Superb II (3T4)

Zamieszczone przez kabanos

to se ne wróci lacze
                        To wszystko "dla zmyłki" :diabelski_usmiech
                        i to za nasze pieniedze :szeroki_usmiech :diabelski_usmiech

UNIDEN 510 XL + ML145

BYŁ ASZ
                        PÓŹNIEJ BYŁ BKD
                        BYŁA TEŻ CEGA
                        A TERAZ JEST SUPERB CBBB

Komentarz

• RALF
                          Elegance
                          • 2008
                          • 974

ja też polecam Grzesia . szybko zdjagnozowana i naprawiona usterka. póki co nie mam zastrzeżeń
                          Ps. licznik naprawiłem (utleniły sie luty )

Komentarz

• PAOLO ESCO
                            RS
                            • 2009
                            • 6626
                            • Volkswagen
                            • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

Zamieszczone przez Wally
                            Mi nawet bezczelni kawę zaproponowali
                            pewnie jeszcze gorąca i z cukrem była?..ale żeby "ku-fa" jakiegoś ciasteczka nie podać do kawy...nie no to się w "pale" nie mieści :tuk:
                            PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy

Komentarz

• Wally
                              RS
                              • 2012
                              • 3796
                              • Volkswagen

Zamieszczone przez PAOLO ESCO
                              pewnie jeszcze gorąca i z cukrem była?..ale żeby "ku-fa" jakiegoś ciasteczka nie podać do kawy...nie no to się w "pale" nie mieści :tuk:
                              no właśnie nie wiem - podziękowałem, bo kto wie czego by dosypali i uśpili moją czujność... a na łapy to im trza patrzeć :diabelski_usmiech

Komentarz

• PAOLO ESCO
                                RS
                                • 2009
                                • 6626
                                • Volkswagen
                                • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

Zamieszczone przez Wally
                                kto wie czego by dosypali i uśpili moją czujność
                                to teraz jasne...patrz Pan, jeszcze im mało z tego warsztatu to i próbują Klienta "wyru...ać" :shock:
                                Zamieszczone przez Wally
                                na łapy to im trza patrzeć
                                nooo w tym przypadku to bym się "łapami" nie przejmował... a raczej martwił o coś innego :diabelski_usmiech
                                PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy

Komentarz

• pic2ek
                                  Rider
                                  • 2007
                                  • 624

Zamieszczone przez Wally
                                  bo kto wie czego by dosypali i uśpili moją czujność...
                                  Zaraz zaraz, ja wypiłem czekoladę na dzień dobry, i później kolejną - i już teraz zaczyna mi pasować skąd sytuacja, ze wjechałem na alusiach a wyjechałem na stalowych, ewidentnie musiałem mieć coś dosypane do niej!

Komentarz

• WIELKIBONGO
                                    RS
                                    S_OCP Member
                                    • 2006
                                    • 1594
                                    • Superb II (3T4)

Zamieszczone przez Wally
                                    bo kto wie czego by dosypali i uśpili moją czujność...
                                    Zaraz zaraz, ja wypiłem czekoladę na dzień dobry, i później kolejną - i już teraz zaczyna mi pasować skąd sytuacja, ze wjechałem na alusiach a wyjechałem na stalowych, ewidentnie musiałem mieć coś dosypane do niej!
                                    Lepiej się ciesz że tylko Ci koła zamienili :diabelski_usmiech

bo mogło być dużo gorzej :roll:

np nie mógłbyś przez tydzień siedzieć :twisted: ops: :lol:

UNIDEN 510 XL + ML145

BYŁ ASZ
                                    PÓŹNIEJ BYŁ BKD
                                    BYŁA TEŻ CEGA
                                    A TERAZ JEST SUPERB CBBB

Komentarz

• pic2ek
                                      Rider
                                      • 2007
                                      • 624

Zamieszczone przez WIELKIBONGO
                                      :lol: :lol:

Komentarz

• Wally
                                        RS
                                        • 2012
                                        • 3796
                                        • Volkswagen

Zamieszczone przez WIELKIBONGO
                                        bo mogło być dużo gorzej :roll:

:haha:

Komentarz

• Puchacz
                                          Moderator
                                          S_OCP Member
                                          • 2004
                                          • 1192
                                          • Superb III (3V3)

Skończta offtopicować, bo zamknę temata i nie będzie gdzie chwalić DGW.

Swoją drogą, ostatni raz byłem ponad miesiąc temu i nie załapałem się wtedy jeszcze na kawkę... Nawet ostatnio stuki ustały, a już się wybierałem. Muszę coś wynaleźć do zrobienia... :szeroki_usmiech
                                          Ja tu tylko sprzątam...

Komentarz

• WIELKIBONGO
                                            RS
                                            S_OCP Member
                                            • 2006
                                            • 1594
                                            • Superb II (3T4)

Zamieszczone przez Puchacz
                                            Muszę coś wynaleźć do zrobienia...
                                            Przyjedź jutro to pomożemy :diabelski_usmiech

sorry,koniec offtopu :twisted:

UNIDEN 510 XL + ML145

BYŁ ASZ
                                            PÓŹNIEJ BYŁ BKD
                                            BYŁA TEŻ CEGA
                                            A TERAZ JEST SUPERB CBBB

Komentarz

• markowski
                                              Ambiente
                                              • 2006
                                              • 224

Kolejna wizyta u Grzesia i znowu wyjezdzam zadowolony.
                                              Niezdecydowanym szczerze polecam.
                                              pozdrawiam
                                              Markowski
                                              OI AXR 06 185@377

Komentarz

• navigator
                                                Rider
                                                • 2009
                                                • 583
                                                • Volkswagen

gwoli nudy....

...jak zwykle w zaprzalstwie przywidała mię ta sama morda.... :szeroki_usmiech - z nowości agresywny brytan siem nie pojawił to i mię nie ujebał.... :hehe: - tak zwany mechanik jak zwykle cós popsuł by nie powiedizeć że upiermandolił, potem rzucał panienkami, skanibalował niebieską.....cos tam podrutował, podlał selektora czy tam inny miksol...i ja siem pytam dzie jezd knefel lubiem to.....
                                                >>E<< by Ali, defibrylator by DGW

Komentarz

• kamil78
                                                  Classic
                                                  • 2010
                                                  • 27

Polecam DGW

Wymiana rozrządu szybko, sprawnie i bez problemowo; "szkoda" jakby odżyła : );
                                                  polecam warsztat i DGW - solidna firma,
                                                  myślę, że go jeszcze odwiedzę --> oby nie za szybko : )

Komentarz

• Le-Ce
                                                    L&K
                                                    • 2010
                                                    • 1313
                                                    • Octavia I (1U2)
                                                    • AUM 1.8 20VT 150 KM

I nie potrzeba chińskiego mandaryna, by stwierdzić,
                                                    że w tem przybytku nic kupy się nie trzyma. :wink:
                                                    Zajechawszy z wieczora, kawy widocznie nie pora,
                                                    pies spierdolił do budy, nawet nie zaszczekał.
                                                    Dobrze, że choć właściciel na nas zaczekał. :diabelski_usmiech

Z sucha gębom stałem wynurzając żale, na prowadzenie się kiepskie,
                                                    staruchy mej wielkie. Tak ją bidę wzięło, jak rozpustną gadzinę,
                                                    szlajała się strasznie na boki chadzając, drąc jak łacha w ręku,
                                                    gumki na toczydłach. Micha tu i ówdzie potargana, pociła się jak panna dymana. :wink:
                                                    Puszczając osocze nie tylko w tem miejscu, sprawa zatem dłuższa,
                                                    wyruszać z powrotem, będę raczej z buta. Dobrze, że podwodę sobie zapodałem,
                                                    bo w firmie nima zastępczej rajdfury, by walnąć do chaty z grubej rury.
                                                    Hulajnoga na stanie, by siem zdała, żeby nożnym pychem powracać do miasta.
                                                    Odałem Adelę w ręce ponoć fachowca a powinienem stać chyba z bokowca. :diabelski_usmiech
                                                    By patrzeć na łapy, które kręcą śruby, albowiem na dzień drugi już mota legendę
                                                    o potrzebie wymiany, dmuchanych rurek na skrętkach drucianych. :shock:
                                                    Goleń przetrącona na wschodnich kurewskich wszak dziurach. :evil:
                                                    Koszta podwojone, jak śmigać chromawą tem bardziej, że będzie ściągać na prawo. :diabelski_usmiech
                                                    Jak nić widać wpływy znanego klasztora, bo całkiem nie daleko do Niepokalanowa.
                                                    Pacjentka wyrwana za bramy klauzuli i widać od razu, że nic ją nic nie boli. :wink:
                                                    Diabeł wypędzony ze starej ropuchy, by nie wrócił trzeba bedzie powrócić w te mury.
                                                    :szeroki_usmiech
                                                    Moja ADELA

http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=58788

i jej najlepszy wynik 15,75 l/ 100km

Komentarz

Pracuję...